Tű nélküli mezoterápia

A tű nélküli mezoterápia során kizárólag csak Age Attraction és Armesso ampullákat alkalmazok!Age Atrraction:
Az összes mezoterápiás készítmény steril, gyógyszertári tisztaságú, biztonságosan alkalmazható hatóanyag koncentrátum, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül.Az innovatív mezoterápiás hatóanyag ampullákat a speciális mikromolekuláris technológiának köszönhetően nagyon jó felszívódó képesség, magas koncentrácó, és erőteljes Anti-aging hatás jellemzi.

Armesso:
Hatóanyagai 100%-os sterilitásúak, a gyógyszergyártásnál is kötelező GMP minőségbiztosított gyártósoron készülnek. Megfelelnek a hazai OÉTI és a nemzetközi EU direktíváknak.Nem tartalmaznak színezőanyagokat, olajszármazékot, illatanyagokat illetve káros tartósítószereket.

-Szeretne plasztikai műtét nélkül megszabadulni ráncaitól és zsírpárnáitól?
- Szeretné, ha zsírpárnái eltűnnének, de nem esne be az arca, és nem fogynának el keblei?

Akkor itt a megoldás:
A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb a hatóanyagok bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol rendkívül gyorsan és látványosan tudják kifejteni hatásukat. A kezelések során felhasznált anyagok orvosi tisztaságúak. Más módszerekkel, pl. krémekkel, ill. egyéb elekrokozmetikai kezelésekkel(bőrvasalás,ultrahang, stb.) nem vagyunk képesek ilyen mélységbe bejuttatni a hatóanyagokat, csak a felszíni rétegekbe. Nincs hatóanyag veszteség, a megválasztott hatóanyagok a legideálisabb helyre, a szövetekbe, ill. a sejtekbe jutnak.

Tű nélküli mezoterápia, vagy elektroporáció: Az tű nélküli mezo egy széles körben elterjedt eljárás, mely során csatornák nyílnak a sejtek között, korábban ezt csak a bőrön tudták elérni. Az tű nélküli mezos elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását, ami elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Az elektroporáció segítségével az alakformáló hatóayagok is bejuttathatók a bőrbe,akár heti rendszerességgel. A zsírszövetre önnálló kezelésként is alkalmazható, de kombinálható más gépi vagy manuális eljárásokkal együtt. Elektroporézissel kezelhető a celluit összes megjelenési formája, a bőrmegereszkedés, alkalmas helyi alakformálásra, zsírmobilizásra,de a stria kezelésekben is jó tapasztalaokról számoltak be a szakemberek.

Arc kezelés esetén

Arc feszesítés –bőr megújítás
Zsíros nyak és toka
UV sugarak, szolárium hatására történő bőr öregedésének megelőzése és kezelése
Hiper-pigmentáció
Akne és akne sebhelyek
Hidratálás
Bőr megújítás
Mimikai ráncok
Nyitott pórusok
Olajos bőr

Test kezelés esetén


Narancsbőr
Hízási csíkok
Lokalizált zsírtalanítás
Test feszesítés
Mellkas feszesítés
Hidratálás
Folyadék megtartás
Fáradt lábak
Lézer előtti kezelés epiláláshoz/ bőr megújításhoz
Alak formálás
Műtét vagy plasztikai műtét előtti/utáni kezelés

Ellenjavallatok


Szívritmus szabályzó
Epilepszia
Terhesség
Botox: a kezelést követő 30 napban nem alkalmazható, a kezelt területen soha nem alkalmazható.
Műtéti beavatkozás: a műtét utáni 40 napban nem alkalmazható.
Herpesz fertőzés
Egyéb hámlasztás utáni bőrfelületen azonnal nem alkalmazható.
Nagyon érzékeny bőr
Nagyon vékony bőr
Aktív akne
Nem kontrollált diabétesz
Ekcéma
Bőrgyulladás
Bőrrák
Vírusos fertőzés
Sérült erek
Tetoválás