Smink

A jól sikerült smink nem látszik, csak maga a NŐ.


Minden nő életében vannak pillanatok, amikor szeretne jobban kinézni. Legyen menyasszony, ballagó diák, kismama, üzletasszony: a jól ápolt külsőhöz óhatatlanul hozzátartozik egy szépen elkészített, tartós smink, amely kiemeli arcunk szépségét és eltünteti a hibákat. A sminkelést professzionális termékekkel végzem, amit kifejezetten szakemberek számára készítenek. Ezek a termékek jó mínőségüek, tartósak, és legfőképp a megbízhatóság jellemzi őket.

NAPPALI, ALKALMI, ESKÜVŐI sminkek készítését vállalom.

Valamennyi Karaja termék F.D.A. (Élelmiszer és Gyógyszeripari Intézet) hitelesített.
A Karaja termékek nem tartalmaznak egészségre káros színező és festékanyagot. A Karaja termékeket nem tesztelték állatokon.
A termékek elkészítéséhez felhasznált alapanyagokat a termékleírás tartalmazza.

Nappali smink
Natúr, maximum középerős smink, természetes hatású (tincses) műszempilla használatával.

Elősorban azok számára ajánlom, akik sokat szerepelnek mások előtt, vagy munkájuk megköveteli a visszafogott, de tökéletes megjelenést.

Ezt a sminkfajtát azért szeretem, mert feltűnés nélkül emeli ki az arc szépségeit és tünteti el a kisebb hibáit. Randikhoz is ez a smink a legideálisabb. :)Alkalmi smink
Erősebb smink látványos, akár fantázia műszempilla használatával.

Ünnepi alkalmakra, bálokra, partikhoz ajánlom.


Esküvői smink
Olyan régóta álmodozol erről a különleges napról… és azt szeretnéd, hogy minden(ki) tökéletes legyen a ruha, a virágok, a ceremónia, a fogadás és természetesen a sminked. Gyönyörű szeretnél lenni úgy, hogy a tükörből mégis a jól ismert arc mosolyogjon vissza, tündökölni szeretnél minden túlzás nélkül.

Mindannyian tudjuk, hogy az esküvő napján minden perc számít, éppen ezért szoktam javasolni, hogy legyen esküvői próbasmink, így megtaláljuk a legszebb esküvői sminket. Igazodva a menyasszonyi ruhához, kiegészítőkhöz, egyéniséghez, igényhez.

Sminkelés alkalmával a tekintet kiemelhető műszempilla felhelyezésével, amely természetes és igéző hatást kelt.

Természetesen a menyasszony mellett lehetőség van a vőlegény arcának előkészítésére is. A férfi sminknek köszönhetően az esküvői fotókon, esküvői videón nem lesz zsíros, fénylő hatású az arc.

Igény szerint a család további hölgytagjai , örömanyák, koszorús lányok részére is készítek alkalmi- esküvői sminket.