Mézemúlziós szörtelenítés

A Sens’x mézemulziós szőrtelenítőt teljes női és férfi testszőrzet eltávolítására használható ( kivéve: szempilla, hajkorona, férfi arcszőrzet ). A SENS’X WO-MAN PROFESSIONAL® termékcsalád négyféle, 100 %-ban természetes, natúr kozmetikumból áll: a szőrtelenítés előtti bőrtisztító gélből, ahintőporból, a mézemulziós szőrtelenítőből és a szőrtelenítés utáni balzsamból. A kozmetikumokban harmonizálnak a hatóanyagok, a levendula és a rózsavíz (ezek bőrre gyakorolt gyógyító hatásuk régóta közismert), valamint a felhasznált alapanyagok.

Miért kedvelik a vendégek?

-Nők és férfiak részére egyaránt alkalmazható.
-Higiénikus, mert csak egyszer használatos, így nem érintkezik más vendég bőrével az anyag.
-Allergiamentes a kezelés, nem lép fel bőrirritáció és minimális a bőrpír.
-Néhány kezelés után megszűnnek a szőrbenövések.
-Rövid szőrszálak is eltávolíthatók, így szemmel láthatóan szinte mindig szőrtelen marad a bőr.
-A rendszeres használat eredményeként a szőrszálak elvékonyodnak és pihéssé válnak, ezért a fájdalomérzet csökken.
-A szőrtelenítés után a bőr selymessé válik, mely köszönhető a mézemulziónak, valamint az elő és utókezelő kozmetikumoknak.
-A mézemulzió tetőtől-talpig alkalmazható.
-Lágy és intim testrészeken kifejezetten hatékony és kíméletes.
-A vendég nem stresszesen érkezik a kezelésre, mert tudja, hogy a közérzete minden szőrtelenítés alkalmával javul.

A méz a természet csodálatos ajándéka, azt is mondják róla, hogy az “Istenek eledele”. Aktiválja a vérkeringést, nedvességet tárol. Antibakteriális enzimei, szerves savai, valamint a benne található inhibine enzim jóvoltából csökkenti a szőrtelenítés során keletkező fájdalmat és bőrpírt. Hypoallergén, ezért az érzékeny vagy allergiára hajlamos bőrön is kevésbé alakulnak ki piros, viszkető foltok a szőrtelenítés után. A levendulaolaj és a rózsavíz gyulladás csökkentő és regeneráló hatású.