Hajillesztés, hajhosszabítás:


Brasil Cacau tartós hajegyenesítés

Nem bírja már az állandó hajvasalást? Kezelhető és sima hajat szeretne? Unalmas már a kezelhetetlen, kócos vagy épp göndör haj? Sok idő telik el a fürdőszobában, hogy egy normális hajat varázsoljon magának? A tartós hajegyenesítés a megfelelő válasz Önnek!
Van akinek újdonság a tartós hajegyenesítés, pedig manapság már elég népszerű és kedvelt eljárás. A tartós hajegyenesítés egyik legjobb és leghatékonyabb eszköze a Brasil Cacau keratinos anyag, ezzel lehet elérni a legprofibb eredményt. Ezáltal teljesen egyenes és selymesen sima lesz a haj, bármilyen haj esetében használható, ugyanis ez a leghatékonyabb módszer. Tulajdonképpen egy hőre aktiválódó hajszerkezet-újraépítő eljárás a tartós hajegyenesítés.


Az alábbi tulajdonságokat biztosítja:

- A visszagöndörödést meggátolja
- A hajnak csillogó fényt ad
- Könnyen fésülhetővé válik a haj
- A haj egészsége is újra a régi lesz
- A párának teljes mértékben ellenáll
- Szőkített és festett hajra is alkalmazható, valamint akár póthajra is
- Plusz otthoni ápolásra nincs szükség
- Általában 3 hónapig tart a hatása

Sok butaság, tévhit kering az interneten a tartós hajegyenesítés hatásairól. Fontos tisztázni, hogy a hajat egyáltalán nem károsítja, mivel a haj felszínén fejti ki hatását a Brasil Cacau keratinos anyag, a hajszerkezetet nem nyitja meg.


Az eljárás folyamata:

- brasil cacao samponnal letisztítjuk a hajszál szerkezetét, hogy az egyenesítő meg tudjon tökéletesen tapadni rajata
- öblítés, rászárítás
- brasil cacao keratinos hajegyenesítő felvitele a hajra
- hideglevegővel szárítás
- vasalással (hővel) aktiválás
- hajöblítés
- brasil cacao kondícíonáló felvitele

A Brasil Cacau szer egyáltalán nem károsabb mint a hajfestés. Az eredmény minősége éppen a szakember hozzáértésétől függ, a tartós hajegyenesítés ugyanis ugyanúgy tanfolyam elvégzéséhez van kötve. A tartós hajegyenesítés folyamata körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, de akár ettől több is lehet a haj hosszától és mennyiségétől függően. Fontos még megemlíteni, hogy a keratinos hajegyenesítőszer neve Brasil Cacau, amely flakonja aranyszínű, ezért fontos erre odafigyelni, hogy biztos azt a terméket és szolgáltatást kapjuk. A tartós hajegyenesítés több okból is különleges lehet, a hozzá kellő anyag lúgosító, keratin található benne, amely a köröm és a haj fő alkotóeleme, egészségesen fénylővé varázsolja a hajat, egyenessé és kitölti a száraz és roncsolt részeket, behatol a hajszál belső részébe. Ez 3-4 hónap fénylő, puha és egyenes hajat biztosít. Teljesen elégedett lesz a tartós hajegyenesítés eredményével, különösen ha az Ön haja az eljárás előtt szálkás, szöszös, száraz hajvéggel volt, vagy esetleg kócos hajjal. Azoknak is ajánlott, akiknek roncsolt a hajuk, ugyanis védi a hajat a külső hatásoktól, egészségesebb és selymesebb lesz a haj, ugyanis maga ápoló hatással rendelkezik a tartós hajegyenesítés.

A legjobb eljárás a tartós hajegyenesítés, az Ön haja abban az esetben is egyenes marad, ha csak megszárítja, nincs szükség hajvasalóra, hajszárítókra, körkefékre. Abban az esetben is egyenes marad a haja, ha egy aktívabb edzést hajt végre, vagy szaunába, strandra megy, de akkor sincs probléma, ha éppen az eső miatt elázik. Azt szokták mondani, hogy aki egyszer kipróbálja a folyamatot, az örökre a tartós hajegyenesítés rabjává válik, ugyanis elég 3-4 havonta elmenni a fodrászhoz hogy, egészségesek és selymesek maradnak a hajszállak, ez pedig hatalmas szabadságot és kényelmet nyújt annak, akinek bármilyen problémája volt a hajával. A tartós hajegyenesítés után rendkívül egyszerűen megváltoztatható és formázható a haj.


A tartós hajegyenesítés előnyei:

- A haj egészségét teljes mértékben visszahozza
- A szöszösséget és a göndörödést meggátolja
- Selymes tapintást és fényt hoz a hajnak


A tartós hajegyenesítés eljárásához szükséges Brasil Cacau anyag, ahogyan már fentebb is említettük keratint tartalmaz, amely a haj és a köröm egyik fő eleme. Az anyag kitölti a roncsolt haj részeit, amely a folyékonysága miatt lehetséges, így lággyá, egészségessé teszi haját, valamint egyenes formát biztosít neki. Szó volt már róla, hogy nem káros az anyag, mivel a haj és a köröm egyik építőeleme van benne, a keratin. Védi a külső hatásoktól és nem roncsolja a hajat a brasil tartós hajegyenesítés. Szó volt már róla, hogy nagyjából 2-3 óra hossza a tartós hajegyenesítés folyamata, de ez főleg a haj hosszától függ.


A tartós hajegyenesítés után az a haj tulajdonságai:

- A haj egészségét teljes mértékben visszahozza
- Egészséges, selymes, fényes és egyenes haj
- Egyenes haj akkor is, ha hullámos vagy göndör haj volt előtte
- Elég kézzel szárítani a hajat, se körkefe, se hajvasaló nem szükséges
- Egyenes marad a haj akkor is, nem lesz szöszös, ha párás a levegő vagy az eső miatt elázik a haj
- Ha tengerparton, strandon van az ember, ha vizes lesz a haja, akkor is megmarad az egyenes haj
- Hajvasaló teljes mértékben szükségtelen a továbbiakban
- 3-4 havonta szükséges a tartós hajegyenesítés eljárást elvégezni, ha folyamatos hatást szeretne