Gyémántfejes mikrodermabrázióAlkalmazható:

- durva bőr esetén,
- károsodott bőrnél,
- hiperkeratózisoknál,
- aknés hegek esetén,
- hegeknél,
- striáknál,
- pigmentfoltoknál.

Nem alkalmazhatjuk gyulladás esetén.

Az eljárás lényege, hogy csiszolással eltávolítjuk a felső hámréteget, amely normális esetben nem tudna leválni a bőr felső rétegéből. Így megindul a szaruképződési folyamat, amely a bőr legalsóbb rétegéből elindulva felfelé leválik, majd alakul ki egy üde, selymes, ép bőrfelszín. Ez a gépi kezelés eltünteti a bőrfelszínen rejlő szépséghibákat, ráncokat, pigment foltokat, aknékat, hegeket, tág pórusú bőrt, terhességi csíkokat anélkül, hogy drasztikus beavatkozásra kényszerítené a bőrt!
Mikrodermabrázió, gyémántfejes bőrcsiszolás, hámlasztás. A Mikrodermabrázió a peeling legmodernebb változata. A bőrfiatalítás elve, hogy a felső, elöregedett hámréteg Mikrodermabráziós eltávolításával egy ” új bőt” képződésére kényszerítjük a bőrt. A felső bőrrétegek eltávolításával a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése.

A Mikrodermabrázió eljárás a test bármely területén alkalmazható. Már az első alkalommal jelentős eredményeket mutat. Ismétlése a kúra és a probléma jellegétől függően változó. Valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas. Az eljárás sikerrel vethető be ráncok, aknék, hegek, terhességi csíkok, striák ellen lassítja a szemkörnyéki szarkalábak képződését, javít a problémás bőrállapotán. Azzal hogy a bőr száraz,felső hámréteget lecsiszoljuk – ezáltal a hatóanyagok mélyen tudnak felszívódni.

A Mikrodermabráziót hetente ajánljuk, a vendég panaszától függően megbeszélésalapján 5-10 alkalmas kezeléssel, de a havi kozmetikai kezelést is helyettesíthetjük időnként ezzel az eljárással. A gyémántfejes Mikrodermabrázió előnye a régebben használt kristályporossal szemben, míg a kristályporos esetleg ellenőrizhetetlen helyről vagy akár nem steril környezetből is származhat, addig a gyémántkezelőfejek könnyen fertőtleníthetőek, ezáltal kiküszöbölve a fertőzés veszélyét.

Az arckezelés időtartalma kb. 15 -20 perc, természetesen ez nyak-dekoltázskezelésnél több időt vesz igénybe. A kezelést követően ultrahangos hatóanyag bevitel, hideg-meleg terápia vagy masszázs, vagy nyugtató pakolás ajánlott, mivel ilyenkor a bőr felvevőképessége sokszorosan megnő a kozmetikumok mélyebb rétegekbe tudnak bejutni, és ott sokkal hatékonyabban szívódnak fel. A kezelésnél előfordulhat enyhe bőrpír. Napfénytől és szoláriumtól fokozottan óvni kell a bőrt, fényvédő krém használata mindenképpen ajánlott!