Egyéb Gépi Kezelések

Frimátor:
5 különböző kezelőfejével a bőr finom mechanikai peelingjét (elhalt szarusejtek eltávolítását) végezhetjük el.

Ultrahang:
Az ultrahang levegőben nem terjedő rezgés. Ultrahanggal vízben és zsírban oldódó anyagok felszívódását egyaránt serkenteni tudjuk. A kezelt felületen az ultrahangrezgések 2-4 cm mélyen behatolnak a kötőszövet alsó rétegeibe a hatóanyaggal együtt, megnövelve a bőrápoló kozmetikumok hatásfokát. Javítja a vér és nyirokkeringést. A bőr öregedési folyamatát lassítjuk, a meglévő ráncokat halványítjuk,Bőr feszességét fokozzuk és fiatalabb, élettel teli bőrt kapunk.

ULTRAHANG bővebben a kozmetikában
1, Mérsékli a mitesszerek utáni foltokat
- vörös folt előfordul akkor is, amikor a pattanásokat nem megfelelően kezelték. Az ultrahang hullám beszivárog a bőrbe, hogy felgyorsítsa a véráramlást, aktiválja a sejteket. Napi egyszeri ultrahangkezeléssel a folt el fog tűnni kb. tíz egymást követő kezelést követően. 2, Eltávolítja a pigment foltokat az arra alkalmas ceruza - illesztékkel
-nem ideális úgy kezelni egy magas fokú pigment rendellenességet, mint egy másik fajta foltot! Fehérítéssel vagy csiszolással sötétedhetnek a pigmentek, valamint akkor is nehéz jelentős javulást elérni, ha a vendég gyógyszeres kezelés alatt áll. A szeplőket nagyon alaposan meg kell vizsgálni! Minden egyéb esetben, ha semmilyen problémát nem találok lehet alkalmazni a kezelést. 3, Ráncfeltöltés
-A ráncok az öregedést szimbolizálják. Az ultrahanghullám a ránctalanító krémmel megnöveli a metabolizációt, így a bőr ellenáll a további ráncok kialakulásának. 4, Eloszlatja a táskákat és a sötét karikákat a szem alatt
- Karikák és táskák akkor alakulhatnak ki, ha a metabolizáció nem eléggé aktív, ennek az eredménye a sok zsír és nedvesség felhalmozódása valamint, ha a szem ereiben a keringés nehezen történik. Így sötét karikák keletkeznek. Az ultrahang gépi masszázs funkciója megnöveli a keringést és megolvasztja a zsírt. A kezelés során 5 percig kell mindegyik karikán mozgatni a kezelőfejet, a szemgolyót kikerülve. 5, Eloszlatja a zsírt
- a gyulladásokat nehéz gyógyítani. Használjunk ultrahangot gyulladáscsökkentő krémmel együtt. Minden területet egy percig masszírozunk! A gyulladás végül hegesedés nélkül lesz kikezelve ezzel az eljárással. 6, " Kígyóbőr " betegség
- Erről a betegségről akkor beszélünk, amikor a bőr száraz, kemény és repedezett. Ez ultrahanggal és glicerines krémmel jól kezelhető.

Hideg-meleg arcvasaló :
Bőrünk receptorai minden, az indifferens hőmérséklettől eltérőhőmérsékletre, legyen az hideg vagy meleg, élénken reagálnak. Ezek a reakciók hőkölés esetén az alábbi biológiai választ adják: A kozmetikában minden reakciónak jelentősége van. A hideg- meleg terápia csaknem valamennyi borproblémánál jól alkalmazható és nagy segítséget ad a kiválasztott hatóanyagos kezelések hatásfokozására.

• fájdalomcsillapító hatás,
• vérkeringés fokozó hatás
• izomtónus csökkentő hatás
• enyhe gyulladáscsökkent hatás

A meleg hatására a pórusok kitágulnak, a keringés fokozódik, a sejtek oxigénfelvétele megnő. A hideg hatására gyorsan visszaáll a keringés az eredeti állapotára, kellemes relaxáló hatást ad, csakúgy, mint a szauna.

Arcvasaló:
Mint a nevében is benne van az arc kontaktkezelésére szolgáló eljárás, ahol elsősorban a nagy molekulájú kozmetikai készítmények intenzívebb bőrbejutását célozzuk, a meleg egyéb jótékony hatása mellett. Felmelegíti a bőr szöveteit, elősegíti a verejték és a faggyú kiürülését, elősegíti a pórusok kitágulását, ezáltal a tápanyag-felszívódását. Relaxálja az idegvégződéseket, ezáltal nyugtatja, lazítja ez a kellemes kezelés a vendéget.Gyönyörű, élettel teli bőrt eredményez.

Vio:
A vio kezelés hatására az erek kitágulnak, az erek lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a zsíros bőr állapotát.

Az kezelés hatásai
• fertőtlenítés
• pórus összehúzás
• szárítás
• faggyúmirigyek működésének szabályozása
• a bőr vérellátásának és anyagcseréjének fokozása
• az érfalak erősítése

A kezelés javallatai
• aknés arcbőr kezelése
• tág pórusú arcbőr kezelése
• seborrhoeás bőr kezelése
• hajhullás kezelése
• korpás fejbőr kezelése
• tisztítás utáni fertőtlenítés

A kezelés ellenjavallatai (kontraindikációk)
• bármely keringési rendellenesség
• gyulladásos folyamatok
• lázas állapot
• terhesség
• fémbeültetés a kezelendő bőrterület alatt
• fertőző bőrbetegségek a kezelendő területen
• pacemaker (beépített szívritmus szabályzó)


Iontoforézis:
Egyenáram segítségével a készülék a hatóanyagokat átjuttatja a bőr természetes védőrétegén.
-Szeles időben, szabadban és a napon sokat tartózkodó emberek bőre hamarabb ráncosodik, mert rendkívüli mértékű vízhiány lép fel. A kozmetikai kezelés célja ezeknek a károsító tényezőknek az ellensúlyozása.
-Ez a kezelés hidratálás. A hidratálás a bőr víztartalmának növelését jelenti, amelyet magas víztartalmú emulziókkal, krémekkel végzünk.
-Nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodni kell a szervezet folyadék utánpótlásáról. Naponta 2-3l folyadékot kell fogyasztani.
-A hidratáló krémek vízből és olajból álló emulziók, a víz bejut a bőrbe, az olaj pedig átitatva a bőr felső részét, - nem engedi kiszáradni azt. Ha kevés az olaj a bőrön gyorsan kiszárad, ha viszont sok, akkor elzárja az amúgy is küszködő bőrt a levegőtől. A kozmetikus vízbeviteli módszere az elektromos áram. A vízzel, ionokkal rendelkező molekulákat is juttathatunk be a bőrbe, ez az iontoforézis.
- Igazán jó hatását kúraszerű alkalmazással fejti ki. Alkalmazható önálló kezelésként, de arc-és dekoltázsmasszázzsal együtt is. Ha előtte pedig egy mikrodermabráziós (bőrcsiszoló) kezelést végzünk, akkor ez már egy igazi, professzionális karbantartás.E módszerrel 6-8ml folyadékot is be lehet vinni a bőrbe, ami nem megvetendő, hiszen egy jó minőségű hidratáló krémmel csak szűk 1ml-t.