Fülbelövés, orrpiercingFülbelövés:
Studex cég System 75 rendszerű készülékével. A rendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy a fülbevaló érintése nélkül, a belövés pillanatában egyszerre kerüljön a helyére mind a fülbevaló, mind a hátulja, így a sterilitás biztosaítottŐnnek és a beavatkozást végző szakembernek is.

Az általam végzett fülbelövéshez a fülbevalók mindegyike nikkelmentes orvosi fémből, és 14 karátos aranyból készült. Ezek egyike sem tartalmaz nikkelt, így nem okozhat allergiát.

Orrpiercing:
STERIL KAPSZULÁS CSOMAGOLÁSÚ MÓDSZER
TITÁNIUMBÓL

Az előre steril csomagba csomagolt kapszulákkal lehetőség nyílt orr lyukasztásra. Orvosi Titánium - anyagból készűlt, kimondottan az orr lyukasztására, a legjobb minőségű gyártással - amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A STUDEX által gyártott Titánium ékszerek megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával. Teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. Ráadásul mivel Nikkelmentes minőségűek a testben nem okoznek problémát.

Már kapható, az "első fülbevalóm" baby fülbevaló készlet!
A Bébi sorozatával a Studex biztonságos fülbelövést kínál kimondottan pár hónapos csecsemők számára. Teljes készletet tartalmazó bébi ajándékdoboz.
A csomag tartalma egy gyönyörű, rózsaszín ajándék ládika, a baba számára készült, steril csomagolású és megfelelő kapoccsal rendelkező fülbevaló, alkoholos párnácska, amellyel a belövést végző szakember a művelet megkezdése előtt fertőtleníti a fülecskét, valamint egy kis adag Studex utókezelő ápolófolyadék, amely lehetővé teszi a belövést követő rendszeres ápolást.
A bébi sorozatunk termékeinek belövése a Studex System 75-el, különös gyengédséggel történik. Ez a szabadalmaztatott rendszer annyira halk, hogy a belövés sem a kisebb, sem a nagyobb gyerekeket nem ijeszti meg. Természetesen, mind a fülbevaló, mind a rögzítő rész steril kapszulában helyezkedik el. A fülbevalók nem csupán aranyosak a baba fülében, hanem a legjobb anyagokból is készültek - csak a legjobbat a babák fülecskéjének.

Ne feledkezzen meg a baba fülének rendszeres ápolásáról. Az Ápolási útmutatónk sok hasznos ötlettel nyújt ehhez segítséget. Különösen fontos, hogy a fülbevaló kapocs ne üljön túl szorosan a fülön. A Studex System 75-el történő belövés esetén a fülbevaló kapocs ideális távolságban kerül felhelyezésre (a szár végén rögzül). Ha ennek a helyzetét nem változtatja, a lyuk megfelelő szellőzése biztosított. Ez pedig elősegíti a gyógyulást.