Arckezelések

Kezeléseink AA prestige professzionális Bielenda és Solanie kozmetikumokkal történnek:
. . . professzionális anti-allergén bőrápolás

Az AA PRESTIGE termékeket jellemzi :

- a nagyfokú hatékonyság, a készítmények aktív összetevőinek köszönhetően
- a természetes és a legmodernebb hatóanyag formulák tégelybe zárva a tökéletes ránctalan bőrért
- az alkalmazás biztonsága még az olyan személyeknél is akiknek érzékeny vagy gyulladásra hajlamos a bőre.

AA Prestige: Anti allergén Professzionális Bőrápolás Az oceanik Gyógyszer- Kozmetikai laboratórium az érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára kifejlesztett test- és arcápolási ternékek gyártására szakosodott. Saját, modern gyárral rendelkezik, amely ökológiag tiszta területen található, Gdansktól 30km-re. Bőrgyógyász és gyógyszerész szakorvosok ellenőrzése mellett, a modern innovációs technológiákat és legkorszerűbb gyártóberendezéseket igénybevéve, 270 különböző készítményt állít elő az arc és atestbőr ápolására, hölgyek és urak, fiatalok és gyermekek részére. Minden termék szigorú és átfogó dermatológiai ellenőrzésenmegyát a Gdansk-i gyógyszerészeti akadémián, érzékeny bőrű, vagy allergiában szenvedő személyek bevonásával.

Bielenda: A BIELENDA gyárat 1990-ben alapították családi vállalkozásként, a lengyelországi Krakkóban. A termékpalettán mára már, több mint 400 féle magas minőségű kozmetikum szerepel. A legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve végzik a fejlesztéseket, így biztosítva a folyamatos fejlődési lehetőséget a márka mellett elkötelezett szalonok és SPA központok számára az egész világon, az aktuális trendeket figyelembe véve.A Bielenda a legkorszerűbb technológiákat a természet erejével, hosszú évek tapasztalatával, tudásával és szenvedélyével együtt alkalmazza saját fejlesztő laboratóriumában.A kozmetikumok tartalmaznak többek között növényi kivonatokat, gyümölcsöket és gyógynövényeket, agyagokat, algákat, egyedülálló egzotikus és aromaterápiás olajokat, kaviár, gyanta és borostyánkő kivonatokat, aranyat, őssejteket, hyaluronsavat és vitaminokat.

Solanie: A Solanie egy professzionális magyar bőrápoló család, melynek Hozzáértőktől – Hozzáértőknek a szlogenje. A gyártó Alveola cég a termékeket a legszigorúbb európai gyártástechnológia alapján Magyarországon gyártja, a termékfejlesztések hazai szépségipari szakemberek és vegyészek közreműködésével történik. A termékek tesztelése során nem alkalmaznak állatkísérleteket.
A termékek bázis összetevője a gyógyító aloe vera és a ginkgo bilobade a palettán megtalálhatók olyan hatóanyagok is, mint az arany, a kaviár, a hialuronsav és a növényi őssejtek.

A professzionális kozmetikumok mellett a lakossági termékek széles skálája egyaránt hozzájárul a fiatalos, friss, és egészséges megjelenéshez.

Arctisztító kezelések nőknek, férfiaknak, tiniknek egyaránt :

Gumimaszkok:
Peeloff maszk
A gumimaszkok alapja alga tartalmú por, amely különböző vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, és nyugtató, tápláló, hűsítő hatású. Mivel tömegének sokszorosát képes vízből felvenni, rendkívül sok nedvességet és hatóanyagot tud a bőrbe bepréselni.