1D,2D,3D,4D,5D,6D műszempilla és alsó műszempilla hosszabítás

Mi a különbség, van-e különbözőség a 3D és a 4D szempilla között?

Klasszikus Alapszett: (1:1 módszerrel épített pillasorok)
Eredetileg Szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás-ként "anyakönyvezték",/ hiszen egyenként, szálanként kerül applikálásra, elvileg, minden egészséges saját pillára egy-egy műszál! / a 3D-s szempilla hosszabbítás egy fantázia név,mert megkülönböztetünk vastagságot, hosszúságot és az ívet, természetesen ez a saját szempillánál is így van. Ezeket hosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítjuk a műszálakkal igény és lehetőség szerint.

2013.-ban bereklámozott 4D szempilla hosszabbítás esetében 4. dimenzió a Gold Lashes szerint az IDŐ, mert az általuk forgalmazott pillák porózusabbak, könnyítettek, üregesek, tehát jobb a tapadásuk, könnyebb a saját pilláknak és ezért tartósabban maradnak fent. Azonban ez a promóció teljesen megfoghatatlan, ellenőrizhetetlen.

A régebbi értelembe vett, elterjedt megnevezések szerinti 3D-s és 4D-s műszempillák esetében sem technikában, sem a kellékek anyagában nincsen semmilyen különbség, vagyis az applikáció árában sem mutatkozhat ugyanazon szolgáltató esetében semmilyen indokolt különbség.

Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla, esetenként ez körülbelül 2-300 db-ot jelent, így épül fel egy (1:1 módszerrel készült) KLASSZIKUS 1D szálas szempilla hosszabbítás!

Gyakorlatilag mindenkinek ajánlott, aki a saját pillamennyiségével elégedett,kortól-foglalkozástól függetlenül.

Hihetetlenül kiemeli viselőjének tekintetét, megfelelő stílusban építve rendkívül előnyösen alakítja át az arc egész karakterét, módosíthatóak vele a kevésbé előnyös részek (pl. túlságosan lefelé vagy felfelé hajló szemsarkak, közel vagy távol ülő szemek, megereszkedett szemhéjak...stb.) nagy kényelmet és sok megtakarított időt biztosítva ezzel!

Építési ideje: Kb. 2 óra, mi szánunk ennyit rá, és a töltésénél is ennyit szánunk rá, hiszen akkor eltávolítjuk a lenőtt szálakat előbb és utána állunk neki pótolni a hiányzóakat!

Mi a különbség a 3D a 4D az 5D és a 6D szempilla között? Avagy a technikai részletekben rejlő előnyök, lehetőségek...

Lépjünk be a hihetetlen lehetőségek, az extrém dúsítások világába! Ma már nem kell irigykedve nézni a szempillaspirál reklámok áhított pilláit! Minden lehetséges eszköz és technika rendelkezésére áll egy megfelelően kvalifikált és gyakorlott szempilla építőnek ahhoz, hogy megvalósítsa bárki legvágyottabb álmát, az extra dús, átláthatatlan, selymes, fényes és fekete pillasort!

Duplázott technikával épült pillasorok: (2:1 módszerrel applikált pillasorok): Ez a pillasor ajánlott azoknak, akik szeretnének dúsabb pillasort a saját adottságaikhoz képest. Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db vékony-ultra vékony műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 4-500 db műszálat jelent. Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére, mely rendkívül tartós, viselése kényelmes, meglehetősen exkluzív látványt nyújtó! Ezt a technikát mi egy szintezett eljárással készítjük, melynél igény szerint kevésbé vagy látványosabban elválik egymástól a két sor.
Lehetőség van színes pillákkal való dúsításra is, mellyel kiemelhető a szemszín, és játékosságot kölcsönöz az egyébként lenyűgöző pillasornak.
Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének látványosabb pillasort viselni, amely tartósabb a Klasszikus alapszettnél, és a saját pillasoruk nem tesz lehetővé egy számukra megfelelő pillasor építését klasszikus 1:1 módszerrel! Építési ideje: Kb.2-2 1/2 óra, és a töltésénél is kell ennyivel számolni! Prémium kategóriás szolgáltatás árban és minőségben egyaránt!

Volume Lashes , vagyis az Extrém dúsítási technikával épült pillasorok: (3:1, 4:1, 5:1, 6:1 módszerrel épített extrém dúsított pillasorok):
A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan, tapinthatóan vékony,abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6 szál is felragasztásra kerülhet, ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű műszálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, semmilyen szinten nem terheli a saját pillákat, hiszen a természetes pillánál is vékonyabb, könnyebb, ragyogó fekete szálakból épül fel, nagyon tartós eredményt, és elképesztő látványt nyújtva. alapvetően természetes hosszban ajánlom, azonban van lehetőség extrémül látványos pillasor építésére is gyengébb adottságú alap pillákkal rendelkezőknek. De vigyázz, ez TÉNYLEG nagyon durván látványos :D! Ajánlom azoknak, akik szeretnének a mozi sztároknál és a szempilla spirál reklámokban látott pillasort maguknak, és szeretnék ezt a luxus élményt átélni!
Építési ideje: Technikától függően 2 1/2- 4 1/2 óra, töltésnél szintén hozzávetőlegesen ennyi.
Professzionális Luxus kategóriás szolgáltatás, mely megmutatkozik árában, látványában és kényelmi szempontjaiban is!

Mi a különbség a szempilla építők, szempilla stylistok között, hiszen mindegyikük végzett szakember?

Kezdjük egy idézettel :
“Alig van olyan dolog a világon, amit, ha bárki egy kicsit is rosszul csinál, ne tudná olcsóbban adni, és az olyan emberek, akiket csak az ár érdekel, lesznek az igazi áldozatai az ilyen mesterkedésnek. Ostobaság túl sokat fizetni, de még rosszabb túl keveset fizetni. Ha Ön túl sokat fizet, veszít valamennyi pénzt, ez minden. Ha Ön viszont túl keveset fizet, elveszíthet mindent, amikor a megvásárolt termék a neki szánt feladatnak nem tud megfelelni. A gazdaság törvényei tiltják, hogy kevés pénzért túl nagy értékeket kapjunk. Amennyiben Ön a legolcsóbb ajánlatot fogadja el, a rizikóért, amibe belemegy, valamennyit hozzá kell számítania. És ha ezt teszi, akkor Önnek van elég pénze, hogy a jobbat megfizesse!” - John Ruskin A szempilla építés nagy kézügyességet, türelmet, monotonitás tűrést, szépérzéket, kreativitást igénylő feladat, melyhez egy pár órás, vagy egy-két napos alapképzésen gyakorlatilag csak útmutatót kapnak a végzett szempilla stylistok, gyakorlatot, tapasztalatot még nem! Fontos a széleskörű anyagismeret, ezen újdonságok birtoklása, az összes technika biztos használata, ismerete.

Nem kell feltétlenül minket választanod, hiszen mindenki szempilláját nem készíthetjük mi, de mielőtt elmész valakihez szempillát csináltatni, jó ha észben tartod a következőket: NE az ár legyen az elsődleges szempont, ami alapján választasz / bár természetesen optimális esetben TISZTESSÉGES és MEGFIZETHETŐ árról legyen szó /, nézd meg a SAJÁT munkafotóit / internetről MINDENKI képes csábító képeket lopni!!! /, figyelj arra, hogy vállalja-e nevét, arcát a szempilla építő / engem például megnyugtat, ha láthatom azt, akihez megyek, tudhatom a nevét stb. /, olvasd el a KOMMENTEKET / sok jó komment nem lehet kamu! :D/, nézd meg a TÖLTÉS árait és gondold végig, be tudod-e illeszteni havi költségvetésedbe! Ha minden stimmel, gyorsan hívd fel és kérj egy időpontot! A képzett, jól és lelkiismeretesen dolgozó, tisztességes ár-érték aránnyal rendelkező szempilla építő talán nem fog tudni egy óra múlva fogadni, de biztos megéri kivárni!Legújabb trend az alsó szempilla-hosszabbítás, mely még kifejezőbbé teszi a tekintetet. Ez a technika még több szakmai tapasztalatot és gyakorlatot kíván a szakemberektől, mert az alsó szempillasor készítése közben vagy nyitott, vagy félig nyitott szemen kell dolgozni. Természetesen a végső eredmény természetessége ebben az esetben is a szakemberen múlik, ahogyan a felső pillasor esetében is. Ahogyan a felső pillák készítése közben itt is figyelembe kell venni a szemformát és az egyéni stílust, valamint ahogyan a felső pillák esetében, egy pillasor elkészítése közben több hosszúságot kell felhasználni, mert a természetes szempillák is különböző hosszúságúak. Az alsó pillák elkészítésére a Long Lashes különleges „I” alsó pillákat ajánl, melyek íveltsége közelebb áll az alsó pillák ívéhez, mint a felső pillák esetében használatos „J” vagy „C” íveltség, így a hatás is természetesebb, a viselésük is kényelmesebb, mely által a pillák is tartósabbak.

A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat:

- A ragasztás után 2 óráig ne érje víz,
- A ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel,
- Ne készíttessen szempilla dauert,
- Ne festesse tartós szempillafestékkel,
- Ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót,
- Ne göndörítse a műszempillákat,
- Ne dörzsölje a szemét.